Besteld voor 23:30 zelfde dag verzonden* - Gratis verzending binnen NL vanaf € 49,-*
Cut-out of the Triptic print is decorated with colourful plants with some insects scattered about.

Over ons

Ons bedrijf streeft ernaar producten te ontwikkelen en op de markt te brengen die niet alleen een glimlach op je gezicht toveren, maar ook de wereld om ons heen versterken. Het is een absolute voorwaarde voor ons dat deze producten op een duurzame manier worden vervaardigd, zodat we niet bijdragen aan verdere vervuiling van onze planeet. De essentie van die glimlach ligt niet alleen in het ontwerp en de uitstraling van onze producten, maar ook vaak in hun praktische bruikbaarheid.

Duurzaamheid in design
Ambitie voor de toekomst

Service zit in ons DNA, en we streven naar uitmuntendheid in de omgang met onze klanten, leveranciers en distributeurs. Ontzorgen en het nakomen van onze afspraken staan voor ons altijd op de eerste plaats. Onze ambitie voor de toekomst richt zich op een nog duurzamere productieketen.

Ten slotte is ons doel niet slechts om winst te maken, maar om dromen te realiseren. We zetten ons graag in voor dingen waar we in geloven en die we belangrijk vinden. In november 2023 zijn we bijvoorbeeld een Jazzclub op ons kantoor gestart, met als doel mensen te verbinden en musici een podium te bieden. Het fundament hiervan is het principe om de musici goed te belonen.

Dromen realiseren

Maak kennis met het team

Tim Várdy, founder Dutch Design Brand

Hobbys heb ik niet, wel passies! Piano spelen, heerlijk eten, een jazzclub beginnen, ondernemen, en squashen. In één zin zou ik mezelf omschrijven als iemand die er volledig voor gaat en niet opgeeft als ik ergens in geloof. Mijn favoriete product bij Dutch Design Brand is de Dutch Design Chair, en als het gaat om print/design kan ik simpelweg niet kiezen.

Image Description

Suzan Bergman, co-founder

Ik houd van koken, lezen en schrijven. Ook geniet ik ervan om samen met anderen lekker te eten en goede wijn te drinken. In het kort zou ik mezelf omschrijven als iemand die de hele wereld kan overtuigen als ik echt in iets geloof. Van alle prachtige producten bij Dutch Design Brand is mijn favoriet de Dutch Design Storage Box, en op het gebied van design vind ik de Cockatoo & Pomegranate geweldig!

Image Description

Lisanne, senior account manager

Ik hou van bootcampen en breng graag tijd door in de natuur. In één zin zou ik mezelf omschrijven als een positieve persoon die van aanpakken houdt. Mijn favoriete product bij Dutch Design Brand is de Storage Box; je kunt er niet genoeg van in huis hebben. Wat betreft print/design is Botanical mijn favoriet. En als leuke toevoeging: ik heb een (kleine) verslaving aan het speuren op Vinted naar leuke koopjes.

Image Description

Mees, website manager

Ik hou ervan om miniatuurtjes te bouwen en te schilderen. Daarnaast ben ik een enthousiaste liefhebber van geschiedenis en uitgestorven bordspelletjes. Mijn favoriete product is de Art of Nature Dutch Design Chair. Grappig weetje: mijn kat heet Gorbatsjov omdat ze net zon wijnvlek op haar hoofd heeft.

Image Description

Daan, account manager

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te koken, gamen, tekenen, of schilderen. Ook vind ik het heerlijk om in mijn eentje te reizen, en te zien wie of wat ik daar aantref. Daarnaast haal ik al mijn energie uit omgaan met vrienden, familie, collegas, en/of wildvreemde mensen, want in mijn eentje heb ik het toch minder naar mn zin dan dat als ik met anderen ben. Mijn favoriete design is de Hummingbirds in the Night, omdat het kleurencontrast er fantastisch uitspringt!

Image Description

Frans, ICT

De antwoorden op de vragen des levens voor mij: schaken, tennis, en theater. Ik kan moeilijk stoppen als ik ergens mee bezig ben. Mijn favoriete product is de Chair, wat een prachtig, decoratief, veelzijdig, duurzaam, enzovoort product! Ik ben ook fan van het Royal Dutch design.