Besteld voor 23:30 zelfde dag verzonden* - Gratis verzending vanaf € 40*

B2B

Kerstpakketten verpakt in onze Chairs of Storage Boxen

Wist u dat onze Chairs en Storage Boxen veelvuldig worden gebruikt door bedrijven als duurzame verpakking voor kerstgeschenken? Op die manier is de verpakking al een geschenk op zich. Wij werken hiervoor exclusief met dé kerstpakkettenleveranciers in Nederland. De selectie leveranciers voor 2023 zal na de zomer hieronder te vinden zijn, inclusief een link die direct verwijst naar een pakket met onze Box of Chair.

Relatiegeschenken

Heeft u interesse in onze Dutch Design producten in grotere aantallen? Wel of niet gepersonaliseerd? Neem contact met ons op.
Bel ons op: 023-5251400, mail naar: info@dutchdesignbrand.com of vul ons contactformulier in.

Neem contact met ons op

FestivalChairs

Wellicht bent u ze al wel eens tegengekomen: hét krukje voor corporate events, congressen en soms ook festivals. Wereldwijd worden deze FestivalChairs ingezet in grote getale. Ze zijn volledig customised te bedrukken en geven het evenement een unieke sfeer. Vaste klanten zijn onder andere: Philips, Nike, ING, Stop Aids Now en vele anderen. Kijk voor de mogelijkheden op: www.festivalchairs.com.

Horeca foodboxen

De mooiste duurzame verpakking voor uw thuisdiners

Bied uw thuisdiners en borrelpakketten aan in onze mooie Dutch Design Storage Boxen. Heel praktisch en duurzaam en bovendien een prachtige eyecatcher. De verpakking is meteen een mooi cadeau ter waarde van € 18,95 dat nog lang zal worden gebruikt.
Vraag hier uw offerte of vrijblijvende sample aan of bel ons: 023-5251400 . We hebben speciale inkoopprijzen voor de Horeca.

De Haarlemse Ondernemer Mark Cashoek van restaurant Specktakel kwam tijdens de eerste lockdown op het idee om zijn foodpakketten te verpakken in onze Storage Boxen. Dat bleek een groot succes gezien de enthousiaste reacties van zijn klanten. De Storage Boxen zijn inmiddels een traditie geworden bij Specktakel. Bekijk hieronder het filmpje.

Hét brievenbuscadeau voor de Dag van de Zorg!

Inspireer je medewerkers met een Dutch Design tegeltje waar je met een marker zelf een tekst op schrijft; een mooie quote bijvoorbeeld of een kort gedichtje. Een waardevol gebaar in een moeilijke tijd, om gewoon even te laten weten dat je aan diegene denkt. De tekst is uitwisbaar, dus steeds weer aan te passen.

Specificaties Wisdom Tile:
• Afmetingen buitenmaat (l x b x h): 16 x 16 x 2,8 cm in verpakking
• 118 gram inclusief verpakking
• FSC-gecertificeerd golfkarton. Volledig recyclebaar.
• Ontworpen en geproduceerd in Nederland
• Inclusief Whiteboard Marker
• Past door brievenbus; extra verpakking niet nodig
• Volledig te customisen

Bestel op tijd! Voor vragen, bel: (023) 525 14 00 of mail: info@dutchdesignbrand.com