Besteld voor 23:30 zelfde dag verzonden* - Gratis verzending binnen NL vanaf € 49,-*

Betaalwijzen, verzending en retourneren

Verzenden

Verzendkosten Nederland

Voor bestellingen boven € 49,- betaalt u géén verzendkosten!
Voor bestellingen onder € 49,- worden er verzendkosten berekend, bij het afrekenen worden verschillende opties aangeboden vanaf € 6,95.

Verzendkosten België

Voor bestellingen boven € 75,- betaalt u géén verzendkosten!
Voor bestellingen onder € 75,- worden er verzendkosten berekend, bij het afrekenen worden verschillende opties aangeboden vanaf € 9,95.

Verzendkosten Luxemburg

Voor bestellingen betaalt u € 15 verzendkosten.

Verzendkosten Duitsland en Frankrijk

Voor bestellingen betaalt u € 25 verzendkosten.

Verzendkosten Oostenrijk, Spanje en Italië en Engeland

Voor bestellingen betaalt u € 37,50 verzendkosten.

Levertijd

Bestellingen die zijn geplaatst voor 23:30 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Orders die in het weekend worden geplaatst, zullen op maandag worden verwerkt. Je kan op de afrekenpagina je eigen gewenste vervoerder kiezen. De bestellingen worden verzonden als pakketpost en zijn voorzien van een Track & Trace nummer. Zo kunt u altijd zien waar uw bestelling zich bevindt.

Niet thuis?

De bezorgers zullen je bestelling persoonlijk overhandigen. Als er niemand thuis is zullen zij de volgende dag nog een keer langskomen. Indien er de tweede keer niemand open doet om de bestelling in ontvangst te nemen, wordt je bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Je kunt het daar afhalen op vertoon van je legitimatiebewijs. Wanneer je je bestelling niet op tijd afhaalt bij een afhaallocatie en de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt hier een eigen bijdrage van € 10,- voor berekend. Je kan jouw bestelling ook op een alternatief adres laten bezorgen zoals bijvoorbeeld op het werkadres.

Betalen

Betaalwijzen

Afrekenen bij Dutch Design Brand webshop kan met onderstaande betaalwijzen.

Het is mogelijk om te betalen met:
1. iDEAL (ABN Amro, ASN bank, bunq, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)
2. Sofort banking
3. Bancontact
4. KBC/CBC Betaalknop
5. Giropay
6. PayPal

Retourneren

Je mag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product(en) retourneren. Je doet dit door binnen deze 14 dagen jouw retour aan te melden via deze link. Je kunt hierbij zelf een vervoerder kiezen waar je het product mee wilt retourneren. Je ontvangt daarna een bevestiging waarin staat hoe je het pakketje kunt terugsturen.

Als je een product wilt terugsturen omdat je het niet mooi vindt of omdat het anders is dan je verwachtte, maar er is verder niets mis met het product, dan zijn de retour verzendkosten voor eigen rekening. Wij storten dan het aankoopbedrag aan je terug (inclusief de initiële verzendkosten die je betaalde bij het maken van je bestelling).

Is er iets mis je met je product? Neem dan eerst contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@dutchdesignbrand.com met daarin het ordernummer, een omschrijving van het probleem en indien mogelijk een foto. Dan beoordelen wij de situatie en gaan we op zoek naar een passende oplossing. Als wordt afgesproken om het product retour te sturen zijn de retourkosten voor rekening van Dutch Design Brand.